OVER BOBBI’S

In het begin van de 14e eeuw, rond 1333 wordt Breda ommuurd. Men kan de stad alleen nog maar in en uit via drie speciaal gebouwde stadspoorten. De Gasthuyspoort was een van deze poorten. Al snel breidde de stad zich uit en werden de muren neergehaald. Precies op deze plek opent de aller eerste Bobbi’s bar in Oktober 2018 haar deuren.

Uit dezelfde koker als succesformules
Dickens & Jones en Club76

Bobbi weet precies wat ze wil. Ze is eigenwijs, grappig, creatief, maar boven alles een echte levensgenieter. Ze houdt van het goede leven en net zoals de Italianen, de Spanjaarden, de Belgen en niet te vergeten wij zelf. Live the good life.

Lekker eten, puur genieten en keuzes die voor je gemaakt worden. Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?

De filosofie van Bobbi is eigenlijk vrij eenvoudig. Ze wil dat mensen van haar houden, gewoon om wie ze is. Haar geuren, haar smaken en haar ambiance. Ze is jong en progressief, maar heeft wel altijd aandacht voor detail. Ze is dol op contrasten. Klassiek en vintage met een weerspiegeling van jonge trends. Ze houdt van warmte en gezelligheid en vindt haar gasten het allerbelangrijkste. Bij Bobbi draait alles om genieten en beleven.

Gewoon. Gewoon, Omdat dat het allerbelangrijkste is.

PARKEREN

We zitten op loopafstand van het station. Schuin aan de overkant zit het betaald parkeerterrein van de vlaszak. Iets verder zit de betaald parkeerplaats van het chasséveld. En natuurlijk de verschillende parkeerplaatsen in het centrum niet te vergeten.

Bobbi's Bar Food and Drinks

OPENINGSTIJDEN

Maandag: – Gesloten
Dinsdag tm. Zondag: 12:00 – 0:00 uur

De keuken is geopend voor lunch van 12.00 tot 16:00 uur.
De allerlekkerste bites worden geserveerd tot 00:00 uur.
Het diner kan besteld worden vanaf 17:00 uur.